Overslaan en naar hoofdcontent gaan
Meld je aan voor de Informatieavond op 25 april 2024

Engineering

Innovatie is belangrijk in de economie van nu. Consumentenproducten, machines, installaties, systemen en bedrijfsprocessen veranderen voortdurend. Technologische ontwikkelingen wisselen elkaar in sneltreinvaart af. Met onze opleidingen op het gebied van techniek ontwikkelt u kennis en vaardigheden om technische ontwikkelingen en bedrijfsprocessen maximaal te laten werken.

Vanuit Engineering bieden wij een drietal HBO Bachelor opleidingen en twee Associate degrees aan die u bij ons in deeltijd kunt volgen. Het is ook mogelijk om binnen deze programma’s losse modules of aanvullende losse vakken te volgen.

Be an Engineer

Ben je toe aan iets nieuws? Denk je na over een carrière switch? Lijkt techniek je iets, maar mis je de juiste vooropleiding of ervaring? Dan is Be an Engineer een mooie kans voor jou! Via dit samenwerkingsinitiatief, waar we als Hanzehogeschool aan mee doen, heb jij namelijk de kans om direct een baan te vinden in de techniek en tegelijkertijd betaald een deeltijdopleiding te volgen! 

Bekijk de website van Be an Engineer voor meer informatie. Alle deeltijd Ad's en bacheloropleiding die hieronder staan zijn te volgen als je meedoet aan Be an Engineer

Ook op maat voor uw organisatie

Wilt u liever in-company? Of denkt u aan een opleiding die niet op onze website staat? Voor vrijwel alle opleidingen geldt dat maatwerk ook mogelijk is. Neem voor meer informatie direct contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Naam Type
Duurzaam Ondernemen Module
Elektrotechniek Bachelor
Maintenance engineering Module
Mechatronica Module
Mechatronica in de Smart Industry AssociateDegree
Opfriscursus Natuurkunde Cursus
Opfriscursus Wiskunde Cursus
Procesverbetering Module
Productontwikkeling Module
Projectleider Techniek AssociateDegree
Projectleider techniek voor Hoofdwerktuigkundigen AssociateDegree
Technische Bedrijfskunde Bachelor
Vermogenselektronica – Basiskennis toepassing in de industriële praktijk Cursus
Werktuigbouwkunde Bachelor

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.

Back to top