Overslaan en naar hoofdcontent gaan

Management & Organisatie

Heb jij een management of organisatie functie en wil je je kennis bijspijkeren of verdiepen? Wil je jezelf ontwikkelen op het gebied van leiderschap? Leren hoe je het beste uit je medewerkers haalt? Of juridische problemen uitzoeken? Meld je dan aan voor een opleiding van HanzePro!

Opleidingen op elk niveau

In het bedrijfsleven, de overheid en de zorgsector volgen nieuwe ontwikkelingen elkaar razendsnel op. Met de opleidingen op het gebied van management, organisatie en HRM ontwikkel je kennis en vaardigheden om die ontwikkelingen een stap voor te blijven.

HanzePro is er voor werkenden en voor werkzoekenden die zich verder willen ontwikkelen op het gebied van management en organisatie. We bieden opleidingen in deeltijd of voltijd, op hbo-, post-hbo- en masterniveau. Ook kun je bij ons terecht voor compacte cursussen of trainingen. Er is dus altijd wel een opleiding die bij jouw wensen en jouw niveau past.

Management- en organisatieopleidingen

Wij bieden diverse opleidingen aan in de richting Facility Management, Financieel management, HRM, Kwaliteitszorg, Leidinggeven en Leiderschap, Management, Professioneel begeleiden, Projectmanagement en Rechten.

FAQ:

1. De management-  en organisatieopleiding die ik zoek staat niet op jullie website, zijn er ook maatwerkoplossingen mogelijk?

Voor vrijwel alle opleidingen geldt dat maatwerk ook mogelijk is. Neem voor meer informatie direct contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

2. Is het ook mogelijk om een in-company management en organisatie opleiding van HanzePro te volgen?

Bij sommige opleidingen is het zeker ook mogelijk om deze in-company te volgen. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

3. Wat zijn de kosten van de verschillende opleidingen?

De kosten verschillen per opleiding. Op de pagina van de opleiding vind je meer informatie over de kosten.

4. Ik heb advies nodig over een bepaalde opleiding, met wie kan ik contact opnemen?

Heb je een vraag over een specifieke opleiding? Bezoek dan de betreffende opleidingspagina op deze site. Daar vind je de contactgegevens van de opleiding.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.

Back to top