Overslaan en naar hoofdcontent gaan

Kunst, cultuur en sport opleidingen

Ben jij werkzaam in de kunst, cultuur of sport sector en wil je je kennis bijspijkeren of verdiepen? Of ben je momenteel werkzaam in een andere sector, maar kun je niet wachten om in een van deze sectoren aan de slag te gaan? Bekijk dan snel de opleidingen HanzePro!

Werken in de kunst-, cultuur- of sportsector

Binnen kunst, cultuur en de sportsector volgen nieuwe ontwikkelingen elkaar razendsnel op. Met onze opleidingen ontwikkel je je kennis en vaardigheden om deze ontwikkelingen een stap voor te blijven.

HanzePro is er voor werkenden en voor werkzoekenden die zich verder willen ontwikkelen op het gebied van kunst, cultuur en sport. We bieden opleidingen in deeltijd of voltijd, op hbo-, post-hbo- en masterniveau. Ook kun je bij ons terecht voor compacte cursussen of trainingen. Er is dus altijd wel een opleiding die bij jouw wensen en jouw niveau past.

Maatwerk opleidingen voor jouw organisatie 

Wil je liever een in-company kunst-, cultuur- of sportopleiding volgen? Of denk je aan een opleiding die niet op onze website staat? Voor vrijwel alle opleidingen geldt dat maatwerk ook mogelijk is. Neem voor meer informatie direct contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Hanze Educatie Academie

De Hanze Educatie Academie (HEA) is een samenwerkingsverband tussen de educatieve opleidingen van de Hanzehogeschool. Het gaat hierbij om opleidingen op het gebied van onderwijs, kunst en sport.

Binnen de HEA leiden we educatieve professionals (verder) op en werken we samen aan een brede benadering van educatieve vraagstukken.

Hieronder vind je verschillende opleidingen voor professionals op het gebied van kunst, cultuur en sport.

 

 

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.

Back to top