Overslaan en naar hoofdcontent gaan

Agenda

1 dec

De wereld verandert. Werk verandert. Functies ontwikkelen. Voor de één betekent dit een switch op zijn of haar carrièrepad en een sprong in een nieuwe sector. De ander oriënteert zich voortdurend. Laat je tijdens Trendship Online op 1 december, tussen 16.00 en 17.30 uur, bijpraten over de actuele bewegingen op de arbeidsmarkt. Luister naar verhalen en gesprekken van specialisten, en ontdek in welke branche jouw uitdaging ligt. IT Academy Noord-Nederland en HanzePro organiseren in samenwerking met Trendship het Webinar Work. 

3 dec

De vrije markt is een groot goed; het heeft ons veel voorspoed en welvaart gebracht. Maar regelmatig raken we ook aan de grenzen van de vrije markt. Hoe bereid je je bedrijf voor op een nieuwe economie?

27 jan

Een inclusieve arbeidsmarkt, waar iedereen aan mee kan doen, ook de mensen met een afstand tot die arbeidsmarkt. De praktijk is vaak weerbarstig. Wat kunnen we leren van voorbeelden uit de praktijk en dat concreet maken in onze eigen organisatie? En wat bedoelen we eigenlijk met sociaal ondernemen in Nederland en hoe effectief zijn wij in staat om doelen te realiseren?

28 jan

​Ben je op zoek naar een deeltijdopleiding of -cursus om je verder te ontwikkelen of te specialiseren? HanzePro organiseert speciale informatieavonden voor professionals over master, (post-)hbo en associate degree deeltijdopleidingen en cursussen. 

18 feb

Muziek, literatuur, dans, toneel, schilderijen en beelden: ze geven waarde aan ons leven, voor iedereen op een eigen manier. Wat nu als wij kunst gebruiken om onze emoties te cultiveren, om waarden te laten zien en wellicht ook bespreekbaar te maken? Niet alleen in ons privé-leven als individu, maar ook in ons werk als professional?

25 mrt

De wereld digitaliseert in een hoog tempo en iedereen wil mee om de concurrentieslag niet te verliezen. Het raakt daardoor iedere werknemer en iedere organisatie. Naast het meer juridische deel, ontstaan er ook steeds meer ethische vraagstukken.

22 apr

Ja, de huidige tijd verlangt van ons dat we ondernemend zijn. Maar hoe doe je dat nu eigenlijk?

27 mei

Het komende decennium moet onze maatschappij de stap naar een duurzame energiesamenleving maken. Hiervoor is zowel technologische als maatschappelijke innovatie nodig, want de energietransitie vraagt verandering in bijna alle onderdelen van onze maatschappij. Wat betekent dit en wat vraagt dit van jou en/of jouw organisatie? Jan-Jaap Aué, lector Energietransitie, gaat in op de systeemverandering die nodig is om de energietransitie vorm te geven.

24 jun

Onder invloed van klimaatverandering krijgen we steeds meer met weersextremen te maken: hitte, droogte en wateroverlast. De afgelopen jaren hebben we droge hete zomers gekend. In een hittegolf zoeken we maar wat graag verkoeling. In droogte willen we neerslag en bij hevig neerslag willen we droge voeten. Dit vraagt om optimaal en innovatief gebruik van de openbare ruimte en bestaande infrastructuur. Floris laat u de werking van meer dan 25 klimaatadaptatie maatregelen zien die op meer dan 5000 locaties zijn toegepast.

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.

Back to top