Overslaan en naar hoofdcontent gaan

Agenda

18 mei

Ja, de huidige tijd verlangt van ons dat we ondernemend zijn. Maar hoe doe je dat nu eigenlijk?

27 mei

Het komende decennium moet onze maatschappij de stap naar een duurzame energiesamenleving maken. Hiervoor is zowel technologische als maatschappelijke innovatie nodig, want de energietransitie vraagt verandering in bijna alle onderdelen van onze maatschappij. Wat betekent dit en wat vraagt dit van jou en/of jouw organisatie? Jan-Jaap Aué, lector Energietransitie, gaat in op de systeemverandering die nodig is om de energietransitie vorm te geven.

24 jun

Onder invloed van klimaatverandering krijgen we steeds meer met weersextremen te maken: hitte, droogte en wateroverlast. De afgelopen jaren hebben we droge hete zomers gekend. In een hittegolf zoeken we maar wat graag verkoeling. In droogte willen we neerslag en bij hevig neerslag willen we droge voeten. Dit vraagt om optimaal en innovatief gebruik van de openbare ruimte en bestaande infrastructuur. Floris laat u de werking van meer dan 25 klimaatadaptatie maatregelen zien die op meer dan 5000 locaties zijn toegepast.

25 nov

​Ben je op zoek naar een deeltijdopleiding of -cursus om je verder te ontwikkelen of te specialiseren? HanzePro organiseert speciale informatieavonden voor professionals over master, (post-)hbo en associate degree deeltijdopleidingen en cursussen. 

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.

Back to top