Overslaan en naar hoofdcontent gaan

Nieuws

21 jan
Leergang GGZ-agoog: nog twee plaatsen beschikbaar

Ben je een agogisch opgeleide professional, werkzaam in de GGZ en wil je je aantoonbaar specialiseren dan is deze leergang misschien wel iets voor jou.

Lees verder »
14 jan
Proefcollege Klimaatadaptatie voor professionals

​Voor welke opgave staan we met elkaar als het gaat om klimaatadaptatie? Wat zijn de uitdagingen in beheer en onderhoud? Wat gebeurt er in de klimaattuinen? Tijdens de Klimaatadaptatieweek geeft lector Floris Boogaard een online proefcollege over deze vraagstukken.

Lees verder »
29 sep
Nieuwe module ‘Verdieping in leefstijl en preventie’

In februari 2021 biedt HanzePro - Academie voor Verpleegkunde de module ‘Gezondheid bevorderen; verdieping in leefstijl en preventie’ aan. Deelnemers verdiepen zich hierbij in leefstijl en preventie. De module kan worden gevolgd als bij- of nascholing en biedt de mbo-verpleegkundige bovendien een unieke kans om te onderzoeken of hij/zij op termijn de HBO-V wil gaan volgen.

Lees verder »
22 jun
Nieuwe training professioneel inzetten eigen levenservaring binnen Zorg en Welzijn

Veel professionals binnen het sociaal domein hebben zelf ervaring op het gebied van omgaan met ontwrichting, stoornissen of problemen. Deze ervaringen hebben ze zelf ervaren of binnen het gezin waarin ze zijn opgegroeid of binnen een liefdesrelatie. Dit is een bron van kennis en ervaring dat op een deskundige wijze gebruikt kan worden in het contact met anderen die in herstel zijn.

Lees verder »
5 jun
Online informatieavond engineering 18 juni 2020

Op zoek naar een opleiding of module om je verder te ontwikkelen in de technische branche? Meld je aan voor de online informatieavond van Engineering deeltijd op 18 juni 2020 van 19.00 tot 20.30 uur.

Lees verder »

Meer nieuws:

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.

Back to top