Overslaan en naar hoofdcontent gaan

Nieuws

17 mei
CEDEO-erkenning klanttevredenheid opnieuw verlengd!

Bieden ruimte voor individuele ontwikkeling, sluiten goed aan op de werkpraktijk, vertalen de vraag van de organisatie naar een adequaat traject en leveren hoge kwaliteit, weten goed te anticiperen op ad hoc situaties en  schakelen in  het programma indien nodig, zijn deskundig maar ook servicegericht, dit zijn slechts enkele lovende opmerkingen uit het recente klanttevredenheidsonderzoek van CEDEO.

Lees verder »
19 mrt
GGD Groningen en HanzePro lanceren digitale aardbevingsacademie

Professionals in Groningen die werken met mensen die geraakt zijn door de Groningse aardbevingsproblematiek, kunnen voortaan een beroep doen op de digitale aardbevingsacademie. Het online platform is een samenwerking tussen GGD Groningen en HanzePro. 

Lees verder »
11 feb
Meer samenwerking Hanzehogeschool en Revalidatie Friesland voor toekomstbestendige revalidatiezorg

Om de revalidatiezorg in Friesland toekomstbestendig te maken gaan de Hanzehogeschool Groningen en Revalidatie Friesland intensiever samenwerken. De beide partijen zetten met de samenwerking stappen om een wezenlijke bijdrage te leveren aan de transitie van de revalidatiezorg. Op 10 februari 2021 werd de samenwerking bekrachtigd door Petra Smeets, lid College van Bestuur van de Hanzehogeschool Groningen en Peter Visch, voorzitter Raad van Bestuur Revalidatie Friesland.

Lees verder »
14 jan
Proefcollege Klimaatadaptatie voor professionals

​Voor welke opgave staan we met elkaar als het gaat om klimaatadaptatie? Wat zijn de uitdagingen in beheer en onderhoud? Wat gebeurt er in de klimaattuinen? Tijdens de Klimaatadaptatieweek geeft lector Floris Boogaard een online proefcollege over deze vraagstukken.

Lees verder »
29 sep
Nieuwe module ‘Verdieping in leefstijl en preventie’

In februari 2021 biedt HanzePro - Academie voor Verpleegkunde de module ‘Gezondheid bevorderen; verdieping in leefstijl en preventie’ aan. Deelnemers verdiepen zich hierbij in leefstijl en preventie. De module kan worden gevolgd als bij- of nascholing en biedt de mbo-verpleegkundige bovendien een unieke kans om te onderzoeken of hij/zij op termijn de HBO-V wil gaan volgen.

Lees verder »

Meer nieuws:

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.

Back to top