Overslaan en naar hoofdcontent gaan

Nieuws

19 mrt
GGD Groningen en HanzePro lanceren digitale aardbevingsacademie

Professionals in Groningen die werken met mensen die geraakt zijn door de Groningse aardbevingsproblematiek, kunnen voortaan een beroep doen op de digitale aardbevingsacademie. Het online platform is een samenwerking tussen GGD Groningen en HanzePro. 

Lees verder »
11 feb
Meer samenwerking Hanzehogeschool en Revalidatie Friesland voor toekomstbestendige revalidatiezorg

Om de revalidatiezorg in Friesland toekomstbestendig te maken gaan de Hanzehogeschool Groningen en Revalidatie Friesland intensiever samenwerken. De beide partijen zetten met de samenwerking stappen om een wezenlijke bijdrage te leveren aan de transitie van de revalidatiezorg. Op 10 februari 2021 werd de samenwerking bekrachtigd door Petra Smeets, lid College van Bestuur van de Hanzehogeschool Groningen en Peter Visch, voorzitter Raad van Bestuur Revalidatie Friesland.

Lees verder »
14 jan
Proefcollege Klimaatadaptatie voor professionals

​Voor welke opgave staan we met elkaar als het gaat om klimaatadaptatie? Wat zijn de uitdagingen in beheer en onderhoud? Wat gebeurt er in de klimaattuinen? Tijdens de Klimaatadaptatieweek geeft lector Floris Boogaard een online proefcollege over deze vraagstukken.

Lees verder »
29 sep
Nieuwe module ‘Verdieping in leefstijl en preventie’

In februari 2021 biedt HanzePro - Academie voor Verpleegkunde de module ‘Gezondheid bevorderen; verdieping in leefstijl en preventie’ aan. Deelnemers verdiepen zich hierbij in leefstijl en preventie. De module kan worden gevolgd als bij- of nascholing en biedt de mbo-verpleegkundige bovendien een unieke kans om te onderzoeken of hij/zij op termijn de HBO-V wil gaan volgen.

Lees verder »
22 jun
Nieuwe training professioneel inzetten eigen levenservaring binnen Zorg en Welzijn

Veel professionals binnen het sociaal domein hebben zelf ervaring op het gebied van omgaan met ontwrichting, stoornissen of problemen. Deze ervaringen hebben ze zelf ervaren of binnen het gezin waarin ze zijn opgegroeid of binnen een liefdesrelatie. Dit is een bron van kennis en ervaring dat op een deskundige wijze gebruikt kan worden in het contact met anderen die in herstel zijn.

Lees verder »

Meer nieuws:

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.

Back to top