Overslaan en naar hoofdcontent gaan

Nieuws

6 jul
Informatieavond Engineering 31 augustus 2023

Ben je geïnteresseerd in één van de deeltijdopleidingen van het Instituut voor Engineering en wil je in september al beginnen? Meld je aan voor de speciale informatieavond voor engineering opleidingen op 31 augustus!

Lees verder »
20 jun
CEDEO-erkenning opnieuw verlengd!

Zetten deskundige en didactisch sterke trainers in, spitsen opleidingsprogramma toe op specifieke vraag en context, zijn voortdurend bezig met vernieuwing van de opleiding, sluiten goed aan op de werkpraktijk, zijn betrouwbaar en laagdrempelig: dit zijn slechts enkele lovende opmerkingen uit het recente klanttevredenheidsonderzoek van CEDEO over de dienstverlening van HanzePro.

Lees verder »
25 mei
Proefcollege opleidingen Engineering 8 juni 2023

Geïnteresseerd in één van de deeltijdopleidingen van het Instituut voor Engineering, maar de stap nog niet durven wagen?  
Het Instituut voor Engineering aan de Hanzehogeschool Groningen biedt nu een unieke gelegenheid aan om te ervaren hoe het is om een deeltijdopleiding te volgen; een proefcollege.

Lees verder »
16 mei
Master Digitale Technologie nu ook toegankelijk voor professionals

Vanaf september 2023 biedt de Hanzehogeschool een flexibele variant van de Master Digitale Technologie aan. Hiermee wordt deze master ook toegankelijk voor professionals. Naast studeren in deeltijd is het ook mogelijk om losse modules van de master te volgen.

Lees verder »
27 jun
Training Inzet van eigen ervaringen in Zorg en Welzijn door Lenny Kruit

Op welke wijze kun jij als professional in zorg en welzijn bewust je eigen ervaringen inzetten? Hoe kun je jouw persoonlijke ervaringen als bron van kennis en deskundigheid gebruiken?  Wil jij je eigen ervaringen functioneel leren inzetten dan is deze training wat voor jou. 

Lees verder »

Meer nieuws:

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.

Back to top