Overslaan en naar hoofdcontent gaan
Bezoek de Online Informatieavond HanzePro op 27 januari 2022

Alle opleidingen

Competenties zijn een samenspel tussen vaardigheden en kennis. Voor het vergroten van uw competenties kunt u terecht bij de Opleidingen van Hanzehogeschool Groningen Professionals en Bedrijven . Wat voor opleiding u ook bij ons volgt, theorie en praktijk gaan altijd hand in hand. U verwerft kennis om die te gebruiken in de praktijk.

Verschillende onderwijsvormen

Hanzehogeschool Groningen Professionals en Bedrijven biedt bachelors, masters, associate degrees en post-hbo cursussen of trainingen aan in deeltijd. Lees hier de omschrijving van de verschillende onderwijsvormen.

Open inschrijving

Voor de opleidingen op deze website geldt een open inschrijving. U kunt zich voor een opleiding opgeven via het inschrijfformulier op elke opleidingspagina.

Studiekeuzecheck bachelor in deeltijd en associate degree

Kiest u voor een bachelorstudie in deeltijd of voor een associate degree? Meldt u dan op tijd aan. Als u gaat studeren in deeltijd is het belangrijk dat u een opleiding kiest die bij u past. Nadat u de definitieve keuze heeft gemaakt meldt u zich aan op www.studielink.nl. Let op: Het is belangrijk dat u dit uiterlijk 1 mei 2014 doet. Na uw aanmelding wordt u door ons uitgenodigd voor de Studiekeuzecheck.

Waarom aanmelden voor 1 mei?
Meldt u zich uiterlijk 1 mei aan voor een bachelorstudie in deeltijd of associate degree, dan heeft u het zogenaamde toelatingsrecht. U heeft dan het recht om te worden toegelaten tot de studie. Uiteraard moeten andere zaken, zoals het voldoen aan de officiële toelatingseisen, ook in orde zijn. Bovendien heeft u dan recht op de Studiekeuzecheck.

Wat is een studiekeuzecheck?
Een studiekeuzecheck is een activiteit waarmee wordt nagegaan of u en de opleiding bij elkaar passen. De check leidt tot een individueel advies. Als blijkt dat de opleiding waarvoor u zich heeft aangemeld niet de juiste keuze is, biedt de Hanzehogeschool Groningen hulp bij het maken van een betere keuze. Het advies is echter niet bindend. Uiteindelijk bepaalt u zelf of u met de opleiding start.

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.

Back to top