Overslaan en naar hoofdcontent gaan
Bezoek de Informatieavond HanzePro op 25 november 2021

Alle opleidingen

Competenties zijn een samenspel tussen vaardigheden en kennis. Voor het vergroten van uw competenties kunt u terecht bij de Opleidingen van Hanzehogeschool Groningen Professionals en Bedrijven . Wat voor opleiding u ook bij ons volgt, theorie en praktijk gaan altijd hand in hand. U verwerft kennis om die te gebruiken in de praktijk.

Verschillende onderwijsvormen

Hanzehogeschool Groningen Professionals en Bedrijven biedt bachelors, masters, associate degrees en post-hbo cursussen of trainingen aan in deeltijd. Lees hier de omschrijving van de verschillende onderwijsvormen.

Open inschrijving

Voor de opleidingen op deze website geldt een open inschrijving. U kunt zich voor een opleiding opgeven via het inschrijfformulier op elke opleidingspagina.

Studiekeuzecheck bachelor in deeltijd en associate degree

Kiest u voor een bachelorstudie in deeltijd of voor een associate degree? Meldt u dan op tijd aan. Als u gaat studeren in deeltijd is het belangrijk dat u een opleiding kiest die bij u past. Nadat u de definitieve keuze heeft gemaakt meldt u zich aan op www.studielink.nl. Let op: Het is belangrijk dat u dit uiterlijk 1 mei 2014 doet. Na uw aanmelding wordt u door ons uitgenodigd voor de Studiekeuzecheck.

Waarom aanmelden voor 1 mei?
Meldt u zich uiterlijk 1 mei aan voor een bachelorstudie in deeltijd of associate degree, dan heeft u het zogenaamde toelatingsrecht. U heeft dan het recht om te worden toegelaten tot de studie. Uiteraard moeten andere zaken, zoals het voldoen aan de officiële toelatingseisen, ook in orde zijn. Bovendien heeft u dan recht op de Studiekeuzecheck.

Wat is een studiekeuzecheck?
Een studiekeuzecheck is een activiteit waarmee wordt nagegaan of u en de opleiding bij elkaar passen. De check leidt tot een individueel advies. Als blijkt dat de opleiding waarvoor u zich heeft aangemeld niet de juiste keuze is, biedt de Hanzehogeschool Groningen hulp bij het maken van een betere keuze. Het advies is echter niet bindend. Uiteindelijk bepaalt u zelf of u met de opleiding start.

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.

Back to top