Overslaan en naar hoofdcontent gaan

Maatwerkopleidingen Management & Organisatie

Naast het aanbod van de open inschrijvingen voor professionals, ontwikkelt HanzePro ook maatwerkopleidingen voor het werkveld, toegespitst op de vraag van jouw bedrijf of organisatie en op eigen locatie. Voor vrijwel alle opleidingen geldt dat maatwerk mogelijk is.

In een maatwerktraject kijken we echt naar de vraag van de organisatie en wat de wensen zijn bijvoorbeeld qua inhoud, locatie en uitvoering. Aan de hand van deze wensen geven we vervolgens vorm aan de opleiding. Het grote voordeel hiervan is dat we tijdens de opleiding direct inspelen op de unieke werksituatie en behoefte van jouw organisatie. Zo hebben we  diverse maatwerkopleidingen op het gebied van Leiderschap en Waarderend coachen ontwikkeld.

Meer informatie?

Ben je benieuwd naar meer informatie of naar de mogelijkheden voor maatwerk voor jouw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op:
Tonny Nolle, productmanager:  t.nolle@pl.hanze.nl

Hieronder vind je verschillende voorbeelden van maatwerkopleidingen die HanzePro – Bedrijfskunde voor diverse organisaties ontwikkelt en uitrolt.

 

Maatwerktraject Cedin

Cedin is een organisatie van bevlogen professionals met hart voor onderwijs en zorg. Ze adviseren scholen die de kwaliteit van hun onderwijs willen verbeteren. Daarnaast begeleiden en behandelen ze kinderen en jongeren in de jeugdhulp, dyslexiezorg of leerlingenzorg. De organisatie heeft HanzePro gevraagd of wij voor Cedin invulling te kunnen geven aan het opleidingstraject “Scholing voor Leidinggevenden” van deze organisatie. Het traject stond in het teken van het creëren en kalibreren van een gezamenlijke basishouding bij leidinggevenden binnen de organisatie.

HanzePro heeft een driedaagse training ontwikkeld voor Cedin die de volgende elementen omvatten:

  • Management & Leidinggeven
  • Bedrijfseconomische Aspecten
  • Bedrijfsvoering & Bedrijfsprocessen

12 medewerkers van Cedin (Praktijkhouders en Regiomanagers) hebben de driedaagse training gevolgd die vanuit de praktijk is ontwikkeld door HanzePro. De training was zowel theoretisch als praktijkgericht. Het vervolg op dit programma wordt besproken en samen met een aantal medewerkers van Cedin verder vorm te geven.

Maatwerktraject WerkPro

Al decennialang biedt WerkPro werkkansen voor iedereen. De missie is even simpel als uitdagend: zinvol werk voor iedereen. WerkPro werkt samen met gemeenten, zorgaanbieders en het bedrijfsleven aan werkgelegenheid voor doelgroepen.

WerkPro heeft aangegeven een Leergang Leiderschap te willen ontwikkelen en hebben daarbij de hulp gevraagd van HanzePro. De Leergang die is ontwikkeld, bestaat uit de volgende modules:

  • Leiderschapsprofiel
  • Cultuurdiagnose
  • Teamanalyse
  • Visie op leiderschap en leidinggeven aan team
  • Organisatie met impact.

De vijf modules zijn door vier groepen gevolgd en is vanuit een zeer praktijkgerichte opzet ontwikkeld. Ook zijn diverse medewerkers betrokken geweest bij het maken van deze leergang. WerkPro houdt het onderwerp scherp op de agenda en dit wordt door de medewerkers gewaardeerd.

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.

Back to top