Overslaan en naar hoofdcontent gaan

Sport

Professionele groei is geen vanzelfsprekendheid, het vergt gerichte inzet en voortdurende verbetering. Bij HanzePro Sportstudies begrijpen we dat dagelijkse ervaring van onschatbare waarde is, maar we geloven ook sterk in de kracht van scholing en coaching om jouw ontwikkeling te versnellen en naar een nieuwe hoogte te tillen.

Naast onderstaand aanbod voor professionals, bieden we daarom ook op maat gemaakte trajecten. Deze trajecten ontwikkelen we door met jou in gesprek te gaan, te bouwen op jouw bestaande kennis, oefeningen te integreren in de praktijk en ons aan te passen aan jouw specifieke behoeften. Zo creëren we een omgeving waarin jij en jouw team samen kunnen leren, rechtstreeks op jouw eigen werkplek.

Zo hebben we onlangs een workshop 'Motorische Remedial Teaching' gegeven toegespitst op de specifieke (school)context, een verfrissende 'impliciet leren'-cursus verzorgd voor een hele vaksectie, een maatwerktraining 'Omgaan met probleemgedrag'  ontwikkeld voor docenten en gingen we ergens anders aan de slag met 'hulpverlenen tijdens de gymles'.

Ook interesse in een maatwerktraject?

Neem vrijblijvend contact met ons op via Robert den Dunnen (Programmamanager Sportstudies): e-mail r.j.k.den.dunnen@pl.hanze.nl.

Naam Type
Ad Sport - parttime AssociateDegree
Bewegen in de openbare ruimte (leerlijn BIOR) Cursus
EHBO basis Training
EHBO herhaling Training
Klimwand in het onderwijs Cursus
Leefstijlcoach Opleiding
Leerlijn sport- en beweegleider senioren Cursus
Master Healthy Ageing Professional (deeltijd/voltijd) Master
Master in Zicht Module
Master Sport- en Bewegingsonderwijs Master
Valpreventie InBalans Module
Verkort Opleiding Leraar Lichamelijke Opvoeding Bachelor
Zweminstructeur Opleiding

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.

Back to top