Overslaan en naar hoofdcontent gaan

Trendship online: webinar work

Datum: 1 december 2020 16:00
Einddatum: 1 december 2020 17:30
Locatie: Online seminar

De wereld verandert. Werk verandert. Functies ontwikkelen. Voor de één betekent dit een switch op zijn of haar carrièrepad en een sprong in een nieuwe sector. De ander oriënteert zich voortdurend. Laat je tijdens Trendship Online op 1 december, tussen 16.00 en 17.30 uur, bijpraten over de actuele bewegingen op de arbeidsmarkt. Luister naar verhalen en gesprekken van specialisten, en ontdek in welke branche jouw uitdaging ligt. IT Academy Noord-Nederland en HanzePro organiseren in samenwerking met Trendship het Webinar Work. 

Host: Arjen Banach
Toekomst van werk

Arjen Banach is een veelgevraagd spreker en dagvoorzitter op het gebied van organisatiecultuur, verandermanagement en werkgeluk. Als Chief Happiness Officer houdt hij zich bezig met het bouwen van een cultuur waarin professionals optimaal kunnen presteren en betrokken zijn. Met zijn podcast ‘Toekomst van Werk’ spreekt hij de grootste dwarsdenkers en visionairs op het gebied van organisatiecultuur. Op dinsdag 1 december host Arjen het Work-webinar van Trendship.

Keynote: Marjolein ten Hoonte
Van baanzekerheid naar werkzekerheid

Marjolein ten Hoonte is directeur Arbeidsmarkt en MVO bij Randstad Groep Nederland. Ze zet zich in voor sociale innovatie, en analyseert trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Wat ze vooral is: nieuwsgierig. Nieuwsgierig naar technologie. Nieuwsgierig naar de toekomst, naar welke rol arbeid speelt in de toekomst van organisaties. “De arbeidsmarkt wordt steeds flexibeler en mensen moeten zich daar op voorbereiden. Het gaat daarbij niet om baanzekerheid bij één bedrijf, maar om het blijven ontwikkelen zodat je aan het werk blijft.”

To be released: Tafelgasten

Trendship nodigt samen met IT Academy Noord-Nederland en HanzePro branche-specialisten uit, evenals ervaringsdeskundigen die een sectorswitch hebben gemaakt óf hiermee bezig zijn. Samen gaan zij in gesprek over de actuele uitdagingen op de arbeidsmarkt. Binnenkort maken we de tafelgasten bekend.

Schrijf je gratis in

Registreer je voor Trendship Online / WORK op 1 december. Na je aanmelding staat je naam op de lijst en krijg je voorafgaand aan het evenement een mail waarmee je toegang krijgt tot de uitzending. Aanmelden kan hier!

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.

Back to top