Overslaan en naar hoofdcontent gaan

18-5-2021: Inspiratiesessie Ondernemen. Samen succesvoller

Ja, de huidige tijd verlangt van ons dat we ondernemend zijn. Maar hoe doe je dat nu eigenlijk? Vanuit het idee dat in potentie veel succesvolle mogelijkheden onbenut blijven, werkt lector Alexander Grit met zijn kenniskring aan methoden om nieuwe richtingen te verkennen. De kern van zijn methode is: samen niet alleen. Vanuit een cirkel van kritische vrienden, kun je als individu continu een stap verder zetten in een ontwikkeltraject. De ‘kritischevriendmethode’ is bedoeld om efficiënter, creatiever en innovatiever oplossingen te ontdekken voor complexe vraagstukken.

Tijdens de sessie deelt  Alexander zijn inzichten in een vraaggesprek en geeft hij tips over hoe jij innovatie ook kunt versnellen.Alexander Grit is een internationale academische leider met een strategische focus. Hij heeft een goede reputatie inzake het op een hoger plan brengen van organisaties en mensen. Hij heeft verschillende management- en onderzoeksposities bekleed in (internationale) academische organisaties, vooral gericht op hospitality, toerisme en business management opleidingen. In deze posities heeft Alexander organisaties in beweging gezet en ideeën uitgewerkt.

Alexander heeft analytische en conceptuele vaardigheden en kennis van onderwijswetten en accreditatieregelingen. Alexander werkt sinds februari 2017 als lector van het lectoraat “Ondernemen in verandering”. Dit is een dubbellectoraat van de Hanzehogeschool en het Alfa-college. Hij is gelieerd aan verschillende universiteiten en heeft gepubliceerd op het gebied van gastvrijheid en ondernemerschap. Grit heeft een PhD in Management Studies van Strathclyde University in Glasgow. Zijn academische interesse ligt op het gebied van duurzame innovatie van hospitality en ondernemerschap.

Praktisch

  • Datum: 18 mei 2021
  • Locatie: Online
  • Tijd: 16:00 - 17:00
  • Via livestream te volgen

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.

Back to top