Overslaan en naar hoofdcontent gaan

Impactcollege: de transitie van zorg naar duurzame gezondheid

Datum: 26 oktober 2021 16:00
Einddatum: 26 oktober 2021 17:30
Locatie: Zernike Campus en online

Noord Nederland staat met kop voorop als het gaat om impact maken. Dit is ontzettend goed te zien in Friesland, Groningen en Drenthe, waar ondernemingen en initiatieven met bossen uit de grond groeien.

Om deze beweging te ondersteunen organiseren Impact Noord, Hanze Hogeschool, HanzePRO en de Rijksuniversiteit Groningen gezamenlijk een reeks Impact Colleges. Met op 26 oktober van 16:00 tot 17:30 uur het tweede Impact College waarin Jan Buining als praktijkspreker zijn verhaal zal vertellen. Het thema van deze avond is De transitie van zorg naar duurzame gezondheid.

Jan Buining ken je van het bedrijf TastyBasics. TastyBasics ontwikkelt producten die passen in een gezonde leefstijl. Producten waarmee je eenvoudig je eetgewoonten kunt aanpassen. Zo bieden ze de beste basis voor een gezonde leefstijl. Hun filosofie is eigenlijk heel simpel: ze gebruiken als basis voor hun producten hele noten, zaden, peulvruchten, pitten, groenten en fruit. Ze halen er geen voedingsstoffen uit. Zodoende krijg je van nature binnen wat je lichaam nodig heeft!

Inleidend zal er een wetenschappelijke introductie gegeven worden door Prof. dr. Gerjan Navis, Hoogleraar voeding in geneeskunde bij het UMCG. Gerjan Navis is internist-nefroloog en voedings- en leefstijldeskundige en verbonden aan de Aletta Jacobs School of Public Health. De wetenschappelijke introductie onderbouwt, ondersteunt en geeft context aan het praktijkverhaal van Jan Buining.

Wil je dit college niet missen? Kom fysiek naar de locatie op de Zernike Campus of volg het college online!

Meld je hier aan: https://forms.gle/pvHnyPzvrP1qjdKe9

 

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.

Back to top