Overslaan en naar hoofdcontent gaan

Speeddatedag Zorgplein Noord

Datum: 28 oktober 2021

Leuke baan gevonden in de zorg tijdens de speeddatedag van ZorgpleinNoord, maar heb je niet de juiste opleiding? 

HanzePro ondersteunt je met diverse praktijkgerichte opleidingen, cursussen en trainingen op het gebied van Zorg & Welzijn. Een overzicht van de opleidingen vind je hier. De meeste opleidingen zijn door beroepsregisters, zoals Registerplein, SKJ, BIG erkend.

Meer weten over onze zorgopleidingen of wil je graag een persoonlijk gesprek? Meld je dan aan voor de Informatieavond HanzePro op 25 november 2021.

Nieuw in ons aanbod

De opleiding Hbo-V van de Hanzehogeschool start met een nieuwe flexibele opleiding tot hbo-verpleegkundige specifiek voor mensen zonder verpleegkundige achtergrond, die graag een carrière switch wil maken naar de zorg.

Voor dit opleidingstraject geldt dat je minimaal een hbo-opleiding moet hebben afgerond. Deelnemers worden geselecteerd op basis van geschiktheid en motivatie en in contact gebracht met potentiële werkgevers. Zodra er een match is tussen jou en een werkgever en je kunt starten met het werken binnen die instelling, start je ook met de opleiding. Die bestaat in het begin uit verpleegkundige basisvaardigheden, waardoor al je al snel de praktijk en het leren kunt combineren. Je wordt in twee tot drie jaar, afhankelijk van je resultaten en keuzes, opgeleid tot verpleegkundige op hbo-niveau.

Meer informatie en aanmelding: Lenie Oziel, m.a.oziel-schut@pl.hanze.nl

 

 

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.

Back to top