Overslaan en naar hoofdcontent gaan

Noordelijke Banenbeurs

Datum: 15 juni 2022 12:00
Einddatum: 16 juni 2022 17:00
Locatie: Martiniplaza, Borgmanhal Leonard Springerlaan 2, Groningen

Op de Noordelijke Banenbeurs vind je de Hanzehogeschool Groningen/HanzePro in stand 46. 

Werken bij de Hanzehogeschool Groningen

Een baan bij de Hanzehogeschool Groningen betekent werken in een broedplaats van mensen die de wereld om ons heen mooier, gezonder en duurzamer willen maken. Je maakt deel uit van een bruisende leergemeenschap waar studenten, collega's en mensen uit het werkveld elkaar ontmoeten en van elkaar leren. Een leven lang. Wij zoeken collega's die studenten verder willen helpen door kennis te delen, hen te begeleiden en te coachen. Ondernemende mensen die aan de slag willen met de talenten van morgen. 

Bezoek onze stand 46 op de Noordelijke Banenbeurs in Groningen.

Time to turn Pro - (Deeltijd-) opleidingen

Nieuwe uitdagingen vragen om nieuwe oplossingen. De maatschappij en jouw werkveld veranderen voortdurend. De kennis en vaardigheden van gisteren zijn morgen wellicht niet meer voldoende. Wil jij als professional flexibel blijven, voortdurend mee ontwikkelen met een veranderende vraag én impact hebben op de wereld om je heen? Of wil jouw organisatie de kennis, vaardigheden en competenties van medewerkers vergroten? Time to turn pro! 

HanzePro, onderdeel van de Hanzehogeschool Groningen, ondersteunt je om de kennis, vaardigheden, talenten en competenties te ontwikkelen die voor jouw werk en carrière belangrijk zijn. HanzePro heeft ruim 180 opleidingen. Wil je je graag doorontwikkeling in je huidige baan en ben je klaar voor de volgende stap in je carrière? Of wil je juist  een carrière switch maken? 

Bezoek onze stand 46 op de Noordelijke Banenbeurs in Groningen.

Overstappen naar een beroep in de zorg - FastSwitch HBO-V

Wil jij overstappen naar een beroep in de zorg en ben je al in het bezit van een hbo- of wo-diploma? Dan is het FastSwitch-traject misschien iets voor jou! FastSwitch HBO-V is een efficiënte en verkorte omscholing voor gemotiveerde carrièreswitchers. Op basis van jouw kennis en ervaring bieden we een persoonlijk programma dat jou de leeruitkomsten biedt om jouw nieuwe beroep als verpleegkundige uit te oefenen. Bezoek de presentatie tijdens de Noordelijke Banenbeurs en we informeren je graag over dit traject.

Meer informatie: denoordelijkebanenbeurs.nl

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.

Back to top