Overslaan en naar hoofdcontent gaan

CEDEO-erkenning opnieuw verlengd!

Zetten deskundige en didactisch sterke trainers in, spitsen opleidingsprogramma toe op specifieke vraag en context, zijn voortdurend bezig met vernieuwing van de opleiding, sluiten goed aan op de werkpraktijk, zijn betrouwbaar en laagdrempelig: dit zijn slechts enkele lovende opmerkingen uit het recente klanttevredenheidsonderzoek van CEDEO over de dienstverlening van HanzePro.

Uit het onderzoek blijkt dat klanten tevreden tot zeer tevreden zijn over de maatwerkdiensten en open opleidingen. Dankzij deze mooie uitslag is HanzePro de komende twee jaar opnieuw Cedeo-erkend!

CEDEO, is een onafhankelijke intermediaire organisatie die organisatieadviesbureaus en opleidingsinstituten onderzoekt op klanttevredenheid, kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid. Om een CEDEO-erkende organisatie te worden, moeten tenminste 80% van de benaderde opdrachtgevers minimaal tevreden scoren.  HanzePro heeft deze score ruimschoots behaald! Onze opdrachtgevers en deelnemers zijn zeer tevreden over onze dienstverlening.4

Uitstekende samenwerkingsrelatie en goede aansluiting op de praktijk

Referenten zijn zeer te spreken over de (maatwerk) opleidingen van HanzePro:

“Ik waardeer zeer hoe we samen constructief hebben nagedacht over wat passend was voor onze organisatie. Het leidde tot een gezamenlijk gedragen programma. Echt maatwerk!”.

“Borging van het geleerde in de praktijk was vanaf het begin onderdeel van de vraag en is tijdens de bijeenkomsten heel goed aan bod gekomen. In het na traject heeft HanzePro ons voorzien van adviezen zodat wij er zelf op konden doorbouwen”.

“ Gedurende het hele traject was er afstemming met de deelnemers en de opdrachtgever. Tijdens het traject kwamen er enkele signalen van deelnemers waar we dan direct met HanzePro over in gesprek gingen en waar mogelijk leidde tot een aanpassing”.

“Sterke procesbegeleiding”.

“Met action learning en praktijkbegeleiders slaan ze de brug naar de werkpraktijk zonder daarbij een stevig theoretisch fundament uit het oog te verliezen”.

Meer informatie over CEDEO

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.

Back to top