Overslaan en naar hoofdcontent gaan

HBO Rechten (deeltijd)

De deeltijdopleiding HBO-Rechten is zeer breed, naast de juridische vakken wordt veel aandacht besteed aan communicatieve en bedrijfseconomische vakken. Door mijn werkgever word ik erg goed ondersteund en gefaciliteerd bij het volgen deze studie. De meerwaarde van het volgen van deze opleiding ligt in de verbetering van mijn positie op de arbeidsmarkt.


In de eerste jaren van deze studie ging het mij relatief gemakkelijk af, maar in het laatste jaar merk ik dat de combinatie werken, studeren en gezin vrij zwaar is. Probeer niet teveel hooi op je vork te nemen wanneer je met een deeltijdopleiding begint naast je baan.


Het leuke contact met studiegenoten maakte dat ik elke week met plezier naar college ging. Ik heb gemerkt dat het erg belangrijk is om een vaste groep gemotiveerde studiegenoten te hebben waar je op kunt bouwen. De docenten zijn erg vakkundig en kunnen met veel enthousiasme vertellen over hun vakgebied. Het contact met hen verloopt op een prettige en informele wijze.


Het volgen van de opleiding HBO Rechten heeft mij veel tijd en energie gekost, maar uiteindelijk is het dit dubbel en dwars waard gebleken omdat het ook veel plezier, energie en kennis oplevert!

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.

Back to top