Overslaan en naar hoofdcontent gaan

Maatwerk voor bedrijven

HanzePro werkt intensief samen met bedrijven en organisaties. Samen ontwikkelen we toepasbare, praktijkgerichte kennis. En creëren we oplossingen en innovaties voor de beroepspraktijk en de maatschappij. HanzePro heeft een breed aanbod aan opleidingen - regulier en maatwerk - voor de professionals in jouw organisatie. Daarnaast kun je bij ons terecht voor gezamenlijk onderzoek, een stagiair(e) of een afstudeerder.

“HanzePro opent de deuren van de Hanzehogeschool Groningen. Je krijgt ruim baan naar opleidingen, kenniscentra en/of Centres of Expertise.”

Opleidingen

Een opleiding bij HanzePro: ontwikkel de kennis en vaardigheden van je medewerkers.

Je wilt van waarde zijn voor klanten, medewerkers, de regio en de maatschappij. Dat vraagt niet alleen om een goed product of een aantrekkelijke dienst, maar vooral ook om medewerkers met verstand van zaken. Professionals die meebewegen met veranderingen, die andere paden en oplossingen weten te kiezen. En die niet alleen het hier en nu betrekken bij oplossingen, maar ook bezig zijn met de toekomst.

HanzePro vergroot de kennis, vaardigheden, talenten en competenties van je medewerkers via opleidingen met impact. Daarvoor bieden wij een uitgebreid aanbod aan bachelors, masters, trainingen en cursussen.

“Een opleiding om mij verder te ontwikkelen of specialiseren.”
- Time to turn pro


Opleidingen op maat

Naast open inschrijvingen ontwikkelen wij ook maatwerkopleidingen: toegespitst op de vraag van jouw bedrijf of organisatie en bij jou op locatie.

Een opleiding in balans

We gaan altijd met de medewerker en jou in gesprek om te bepalen welke opleiding het beste past. We bespreken daarbij ook hoe medewerkers de opleiding kunnen combineren met werk en privé. Want je wilt niet alleen dat ze vol overtuiging aan hun opleiding beginnen, maar ook dat ze met net zoveel plezier afronden.

Subsidieregeling praktijkleren

Wanneer je organisatie de opleiding van een medewerker vergoedt, dan kom je wellicht in aanmerking voor de Subsidieregeling praktijkleren. Kijk voor meer informatie op de pagina ‘Financiële regelingen’ of ga naar de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (rubriek Subsidies en Financiering).

Onderzoek

Heb je een (potentiële) onderzoeksvraag? En wil je direct toepasbaar resultaat?
Ben je op zoek naar nieuwe oplossingen en innovaties? Ga samen met ons op zoek naar resultaten. Via HanzePro verbind je jouw beroepspraktijk aan de verschillende vakgebieden binnen Hanzehogeschool Groningen. Ons onderzoek is sterk praktijkgericht: nieuwe toepassingen en inzichten zijn altijd direct toepasbaar in je organisatie en/of de maatschappij.

Stagiair(e)s en afstudeerders

Talentvolle studenten voor stages.
De Hanzehogeschool Groningen is de grootste hbo-kennisinstelling in Noord-Nederland. We werken samen met ondernemers, intermediairs en medewerkers in (non-)profit instellingen, zodat zij zo goed mogelijk profiteren van onze expertise!

Wil je talentvolle studenten binnen jouw organisatie inzetten voor een stage of afstudeeronderzoek? HanzePro brengt je in contact met studenten die op zoek zijn naar een uitdagende opdracht.

Geïnteresseerd in (strategische) samenwerking met HanzePro?

We gaan graag een partnership met je aan die meerwaarde heeft voor ons beide. Wil je meer weten? Neem dan contact op met één van onze strategische accountmanagers.


René van Maastrigt
Strategisch Accountmanager, domein Economie
r.j.h.van.maastrigt@pl.hanze.nl

Bernard Ekker
Strategisch Accountmanager, domein Techniek
a.b.ekker@pl.hanze.nl

Nienke Zweers
Strategisch Accountmanager, domein Zorg & Welzijn en Educatie
n.m.zweers@pl.hanze.nl 

Heb je een meer algemene vraag over hoe samenwerken met HanzePro meerwaarde kan hebben voor jouw organisatie? Neem dan contact op met ons frontoffice.

Frontoffice HanzePro
Zernikeplein 7
9747 AS Groningen
Telefoon (050) 595 3333
E-mail: info@hanzepro.nl 
www.hanzepro.nl 

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.

Back to top