Overslaan en naar hoofdcontent gaan

Engaged learning bij HanzePro: studeren met impact

HanzePro staat, net als de Hanzehogeschool Groningen, voor ‘engaged learning’. Dit betekent dat je tijdens de opleiding aan de slag met direct toepasbare en praktische oplossingen voor vraagstukken die voor jou belangrijk zijn, maar ook voor je werkgever en dus voor de wereld om ons heen. Zo heeft je opleiding niet alleen positieve impact op jou en je werkgever, maar ook op onze regio. Share your talent. Move the world.

De drie pijlers van engaged learning bij HanzePro

Samen
Tijdens je opleiding bij HanzePro staat jouw ontwikkelwens centraal. In onze werkwijze is samenwerken daarbij een belangrijke pijler. Dat doe je met medestudenten, maar ook met docenten, onderzoekers, andere professionals uit het bedrijfsleven en de samenleving. Door kennis uit verschillende vakgebieden samen te brengen, komen we tot de beste oplossingen die je direct kunt toepassen in de dagelijkse praktijk.

“Voorop blijven lopen in een wereld die verandert.”
- Time to turn pro

Impact
Bij HanzePro is je studie nauw verweven met de maatschappij: we hebben een intensieve relatie met het werkveld in Noord-Nederland. Onze opleidingen zijn sterk praktijkgericht. In de theorie en in praktijkopdrachten maken we gebruik van de werksituatie van jou en/of je medestudenten. We zoeken daarbij aansluiting bij thema’s die in Noord-Nederland of daarbuiten van belang zijn. Afhankelijk van je vakgebied zijn dit bijvoorbeeld energietransitie, (maatschappelijk) ondernemerschap en/of healthy ageing.

Je voert zelfstandig en in teamverband relevante opdrachten uit en zoekt oplossingen voor deze maatschappelijke vraagstukken. Nieuwe toepassingen en inzichten kun je dus meteen benutten. Een ideale combinatie waarvan jij, je (potentiële) werkgever en de maatschappij direct voordeel hebben.

Innovatie
In onze opleidingen passen we nieuwe inzichten, vernieuwingen en onderzoeksresultaten toe uit onder andere de innovatiewerkplaatsen, lectoraten en onderzoekscentra van de Hanzehogeschool Groningen. Dit betekent dat het onderwijs dat wij jou bieden, gebaseerd is op de nieuwste inzichten en innovaties. Met deze kennis loop je dus voorop in je vakgebied.

Wat zeggen onze klanten?

 

 

Kies voor een opleiding bij HanzePro

Geïnteresseerd in een opleiding bij HanzePro? We helpen je graag verder!

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.

Back to top