Overslaan en naar hoofdcontent gaan

Algemeen

N.B. Deze cursus wordt niet langer aangeboden. Voor eventuele startdata van de cursus Seismiek en aardbevingsbestendig versterken verwijzen we je naar de betreffende webpagina. Heb je een opleidingsvraag binnen het thema Aardbevingen? Neem gerust contact op met de productmanager. We helpen je graag met een advies op maat.

Groningen wordt geregeld opgeschrikt door meldingen van aardbevingen. Gebouwen, infrastructuur en mensen lopen schade op. Dit heeft invloed op het dagelijks leven van de Groningers. Kennis van aardbevingen, mogelijke maatregelen en preventie zijn van essentieel belang voor het gebied, de bewoners én voor elke professional die werkzaam is in het dossier. HanzePro biedt daarom drie cursussen aan voor betrokken bouwkundige en civieltechnische professionals. De cursus Inleiding aardbevingen is daar een van.

Inleiding aardbevingen (wordt niet langer aangeboden)
Bevingsschade en herstel (wordt niet langer aangeboden)
Seismiek en aardbevingsbestendig versterken (wordt in oktober voor het laatst aangeboden)

De cursussen zijn los van elkaar en in willekeurige volgorde te volgen. Na succesvolle afronding van alle drie de cursussen heb je recht op het diploma Post-hbo Aardbevingen en diepe ondergrond. Deze opleiding is geaccrediteerd bij CPION.

De cursussen worden aangeboden bij voldoende deelnemers. Bij deelname aan alle drie de cursussen ontvang je een korting van €200,- op de laatste cursus.

Let op: voor de cursus Seismiek en aardbevingsbestendig versterken geldt een instroomeis. Zie hiervoor de betreffende webpagina.

Ook op maat voor jouw organisatie

Wil je liever in-company? Of denk je aan een opleiding die niet op onze website staat? Voor vrijwel alle opleidingen geldt dat maatwerk ook mogelijk is. Neem voor meer informatie direct contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Uitgebreid

Praktisch

Contactpersonen

Kim Bode - productmanager
(050) 595 2760
hanzepro.sofe@org.hanze.nl

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.

Back to top