Overslaan en naar hoofdcontent gaan

Inspiratiesessies

Een programma speciaal voor professionals met het beste dat de Hanzehogeschool te bieden heeft.

Bij de Hanzehogeschool werken we dagelijks aan de ontwikkeling van praktijkgerichte kennis. Kennis die breed toepasbaar is voor bedrijven, organisaties en professionals. Het onderzoek dat wordt uitgevoerd, gebeurt bijna altijd op basis van vragen van bedrijven en organisaties. Dat levert ontzettend veel waardevolle kennis op. En met de kennis en inzichten die ontwikkeld worden kun jij als professional natuurlijk ook je voordeel doen.

HanzePro heeft ‘het beste van de Hanzehogeschool’ in een nieuw programma gebundeld: de HanzePro Inspiratiesessies. In deze sessies, gemiddeld eens per maand en elke keer een ander verrassend thema, kun je op een laagdrempelige wijze kennis maken met inspirerende inhoud, nieuwste inzichten en praktische handvatten.

Hieronder vind je het programma tot het einde van studiejaar 2020-2021.

Energie en verandering. Nu echt? - Jan-jaap Aué

Donderdag 27 mei 2021
Het komende decennium moet onze maatschappij de stap naar een duurzame energiesamenleving maken. Hiervoor is zowel technologische als maatschappelijke innovatie nodig, want de energietransitie vraagt verandering in bijna alle onderdelen van onze maatschappij. Wat betekent dit en wat vraagt dit van jou en/of jouw organisatie? Jan-jaap Aué, lector Energietransitie, gaat in op de systeemverandering die nodig is om de energietransitie vorm te geven.

Lees meer

Klimaat en stedelijke inrichting - Floris Boogaard

Donderdag 24 juni 2021
Onder invloed van klimaatverandering hebben we de afgelopen jaren droge hete zomers gekend. In een hittegolf zoeken we maar wat graag verkoeling. In droge periodes willen we graag neerslag maar bij hevig neerslag willen we ook droge voeten houden. Dit vraagt om optimaal en innovatief gebruik van de openbare ruimte en bestaande infrastructuur. Floris laat de werking van meer dan 25 klimaatadaptatie maatregelen zien die op meer dan 5000 locaties zijn toegepast.

Lees meer

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.

Back to top