Overslaan en naar hoofdcontent gaan

Financiële regelingen voor de Bouw, techniek en ICT

O&O-fondsen Bouw & Techniek

Binnen de bouw en techniek is er een groot aantal uiteenlopende O&O-fondsen actief. Omdat in deze sectoren een groot tekort is aan gespecialiseerde vakmensen, zijn er bij deze fondsen vaak extra middelen beschikbaar voor het opleiden en ontwikkelen van (toekomstige) werknemers. Neem contact op met de branchevereniging of het O&O-fonds voor jouw sector voor meer informatie.

O&O-fonds ICT: Stichting CA-ICT

Dit opleidingsfonds voor de ICT-arbeidsmarkt kan ICT-organisaties en organisaties met ICT-functies helpen bij subsidieaanvragen en subsidietrajecten voor opleidingen. Deze organisatie kan breed ondersteunen bij initiatieven die leiden tot meer werkgelegenheid en concrete plaatsingen van werknemers in ICT-functies.

Meer informatie: website CA-ICT O&O-fonds ICT: Stichting CA-ICT

Omscholingstraject kansrijke beroepen in ICT en techniek

Deze subsidie is bedoeld voor het omscholen van een (nieuwe) medewerker voor een kansrijk beroep in de techniek of ICT (volgens de lijst met kansrijke beroepen gepubliceerd door het ministerie van EZK). Het omscholingstraject leidt tot een duurzame arbeidsovereenkomst tussen werkgever en werknemer. De kosten van het omscholingstraject moeten minimaal € 7.500 bedragen, inclusief scholing en praktijkondersteuning.

Meer informatie: website RVO Omscholingstraject kansrijke beroepen in ICT en techniek

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.

Back to top