Overslaan en naar hoofdcontent gaan

Partnerships

Vanuit haar strategische visie werkt de Hanzehogeschool intensief samen met bedrijven en organisaties (het werkveld). Onder andere in de vorm van (strategische) partnerships, worden multidisciplinaire samenwerkingsverbanden aangegaan. Daarbij is een gezamenlijke win-win altijd het vertrekpunt in de samenwerking.

Samenwerken?

Geïnteresseerd in mogelijke samenwerking met de Hanzehogeschool? Neem voor meer informatie contact op met één van onze strategische accountmanagers.

 
Nienke Zweers
Strategisch Accountmanager, domein Zorg & Welzijn en Educatie
n.m.zweers@pl.hanze.nl


René van Maastrigt
Strategisch Accountmanager, domein Economie
r.j.h.van.maastrigt@pl.hanze.nl
 

In een mogelijk partnership:

  • Werken we intensief met u samen om onderwijs te ontwikkelen (co-makership) waardoor een directe aansluiting van de inhoud op de dagelijkse beroepspraktijk wordt gerealiseerd;
  • Brengen we vraagstukken binnen uw bedrijf/organisatie in kaart en dragen we mogelijke oplossingen aan;
  • Scholen we professionals binnen uw bedrijf/organisatie
  • Biedt u stageplekken voor studenten van de Hanzehogeschool aan;
  • Verrichten we praktijkgericht onderzoek. Samen met u werken we aan vraagstukken die om nieuwe oplossingen en innovaties vragen. Dit onderzoek draagt bij aan de kennisontwikkeling en toepassing in de beroepspraktijk en de maatschappij en leidt daarmee tot innovatie en (economische) ontwikkeling;
  • Participeert uw bedrijf/organisatie in het onderwijs. U kunt hierbij denken aan het verzorgen van gastcolleges en/of het inbrengen van praktische opdrachten vanuit uw beroepspraktijk.

De Hanzehogeschool kan 1 op 1 een partnership met u aangaan, maar er kunnen ook meerdere partijen bij betrokken worden. Thema gerelateerde vraagstukken zijn namelijk steeds vaker het beginpunt van partnerships.  U kunt hierbij denken aan thema's als 'Bevordering Vitaliteit Regio', 'Duurzame Inzetbaarheid' en 'Gezonde Campus'.

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.

Back to top