Overslaan en naar hoofdcontent gaan
Bezoek de Online Informatieavond HanzePro op 27 januari 2022

Post-hbo Aardbevingen en diepe ondergrond

Algemeen

N.B. Deze opleiding wordt niet langer in zijn geheel aangeboden. Eventuele startdata van de cursussen die onderdeel zijn van deze opleiding vind je op de betreffende webpagina. Heb je een opleidingsvraag binnen het thema Aardbevingen? Neem gerust contact op met de productmanager. We helpen je graag met een advies op maat.

Groningen wordt geregeld opgeschrikt door meldingen van aardbevingen. Gebouwen, infrastructuur en mensen lopen schade op. Dit heeft invloed op het dagelijks leven van de Groningers. Kennis van aardbevingen, mogelijke maatregelen en preventie zijn van essentieel belang voor het gebied, de bewoners én voor elke professional die werkzaam is in het dossier. HanzePro biedt daarom drie cursussen aan voor betrokken bouwkundige en civieltechnische professionals. Voor meer informatie over de cursussen verwijzen we je naar de volgende webpagina’s:

De cursussen zijn los van elkaar en in willekeurige volgorde te volgen. Na succesvolle afronding van alle drie de cursussen heb je recht op het diploma Post-hbo Aardbevingen en diepe ondergrond. Deze opleiding is geaccrediteerd bij CPION.

De cursussen worden aangeboden bij voldoende deelnemers. Bij deelname aan alle drie de cursussen ontvang je een korting van €200,- op de laatste cursus.

Let op: voor de cursus Seismiek en aardbevingsbestendig versterken geldt een instroomeis. Zie hiervoor de betreffende webpagina.

Ook op maat voor jouw organisatie

Wil je liever in-company? Of denk je aan een opleiding die niet op onze website staat? Voor vrijwel alle opleidingen geldt dat maatwerk ook mogelijk is. Neem voor meer informatie direct contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Uitgebreid

Hoewel de cursussen niet meer aangeboden worden voor individuele inschrijving, is het nog steeds mogelijk om dit in-company te realiseren. Voor meer informatie over de cursussen verwijzen we je naar de volgende webpagina’s:Praktisch

Contactpersonen

Kim Bode - productmanager
(050) 595 2760
hanzepro.sofe@org.hanze.nl

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.

Back to top