Overslaan en naar hoofdcontent gaan

Algemeen

Extra online infosessie op 13 januari van 16.30-17.00 uur.
Erbij zijn? Aanmelden kan hier

 
Post-Bachelor Business Controller

Je business controller opleiding halen naast je werk? Je bent al een tijdje aan het werk en hebt binnen je huidige organisatie de nodige meters gemaakt. Ben je toe aan een volgende stap? Wil je met je ervaring als vertrekpunt, verder komen in je ontwikkeling?

In de Post-Bachelor Business Controller werk je in een uitdagende en veilige leeromgeving aan het uitbouwen van je kwaliteiten als financial expert. Je wordt opgeleid tot business professional die door de organisatie wordt gezien als de gesprekspartner op strategisch niveau.

Na het volgen van de cursus, opleiding of leergang:

  • De opleiding is gericht op het geheel: dus kennis én vaardigheden
  • De opleiding geeft een boost aan je carrière
  • De opleiding geeft je inzicht in big data en hoe je hier de juiste analyses van maakt
  • Een belangrijk deel van de opleiding vindt plaats via georganiseerde gastsprekers en bedrijfsbezoeken. Zo krijg je een unieke kijk in de (finance)keuken van heel diverse bedrijven.
  • Duurzaam financieel management is verweven in de hele opleiding

Uitgebreid

Met de vernieuwde Post-Bachelor Business Controller werk je zowel aan je vakinhoudelijke expertise als aan je persoonlijke ontwikkeling. De gedachte achter dit vernieuwde programma is om een nieuwe generatie business controllers op te leiden die zich flexibel en kundig door de organisatie heen kunnen bewegen. Die in staat zijn om het verhaal achter de cijfers te vertellen. Die geleerd hebben om duurzame impact te realiseren en zo meehelpen de organisatie op koers te houden.

Deze opleiding is uitstekend geschikt voor ambitieuze finance professionals die een stap willen maken naar een functie op strategisch niveau. Je hebt affiniteit met bedrijfskunde en een ondernemende houding.

Met kennis alleen red je het niet meer. Persoonlijke vaardigheden worden steeds belangrijker. De ene keer ben je de vertrouwenspersoon van het management en een volgend moment zit je als leider in een financieel veranderproces van de organisatie.

Als business controller moet je in staat zijn om relevante marktontwikkelingen te herkennen. Allerlei technologische ontwikkelingen lijken de wereld transparanter te maken en hebben een bepalende invloed op de levenscyclus van een business model. Aan jou de taak om aan de hand van die trends en ontwikkelingen een vertaling naar de strategie en tactiek van je organisatie te maken. Zo draag je rechtstreeks bij aan een duurzaam financieel gezonde organisatie.

Praktisch

Doelgroep

Deelnemers hebben in ieder geval een afgeronde Bachelor diploma in economische richting. Daarnaast hebben zij relevante werkervaring van ten minste twee jaar.

Instroomniveau

Afgeronde bachelor diploma in economische richting

Startdata

De opleiding start in januari 2022, mits er voldoende aanmeldingen zijn. Lesdata volgen.

Overige dataDuur

De opleiding bestaat uit 12 intensieve modules die bestaan uit 2 collegedagen. Iedere twee weken heb je les (behoudens de vakanties). In totaal dus 24 collegedagen in een tijdsbestek van 14 maanden. 3 modules zijn gericht op je persoonlijke ontwikkeling en 9 modules hebben betrekking op de vakinhoudelijke ontwikkeling.

Tijdsinvestering

Veertien maanden en 30 ECTS (840 uren)

ETCS credits

30 ECTS

Kosten

De investering voor de eerste 11 modules van de Post-Bachelor Business Controller bedraagt € 8.950,- (vrijgesteld van btw). De afstudeermodule inclusief de afstudeerbegeleiding bedraagt € 1.500,-. 
De investering voor de leermiddelen is circa € 730,- (de leermiddelen dien je zelf aan te schaffen).

Locatie

Omgeving Groningen

Aantal deelnemers

Tussen 10 en 20 deelnemers

Contactpersonen

Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met:Nidale Etber
Coördinator
E: n.etber@pl.hanze.nl 

 

Hilda Scholtens                             
Programmamanager
E: h.scholtens@pl.hanze.nl 

 

Nouschka Bergsma
Onderwijsondersteuning
E: hanzeprofem@org.hanze.nl  
T: 050-5957336

 

Bijzonderheden

Zomerbereikbaarheid
In verband met de zomervakantie zijn wij niet bereikbaar van 19 juli tot 9 augustus 2021. Vanaf 9 augustus kunt u weer mailen naar: hanzeprofem@org.hanze.nl.

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.

Back to top