Overslaan en naar hoofdcontent gaan

Algemeen

Italiaans is de taal van design en cultuur. U kunt de taal leren via een interactieve methode die speciaal door onze docent ontwikkeld is. Vanaf nulniveau tot gevorderd niveau. U wordt onderwezen door een native speaker. Ook culturele aspecten kunnen in het programma worden opgenomen. Daar heeft u in uw internationale contacten profijt van!

Uitgebreid

Het Hanze Language and Culture Centre (HLCC) verzorgt taalcursussen op maat, individueel of in groepen, in-company of op onze eigen trainingslocatie. Onze werkwijze is hands-on en efficiënt. U bepaalt zelf waar u de taal voor nodig hebt en daar ontwerpen wij een programma bij dat u zo snel mogelijk naar uw doel brengt. Dus geen overbodige grammatica, rijtjes of woorden, maar bruikbare tools waarmee u uw mogelijkheden in het buitenland verruimt! Wilt u leren omgaan met culturele aspecten? Daarmee helpen wij u ook op weg.

Onze talendocenten hebben ervaring door bedrijfsbezoeken in het buitenland. Wij kunnen dus taal en cultuur in een bedrijfcontext aanbieden. En daar doet ? uw voordeel mee.

Kortom: Taal werkt bij het Hanze Language and Culture Centre (HLCC).

Over het Hanze Language and Culture Centre (HLCC)


Het Hanze Language and Culture Centre (HLCC) is lid van de NUT, de vereniging van Nederlandstalige Universitaire Talencentra in Nederland en België en van Cercles, de Confédération Européenne des Centres de Langues de l'Enseignement Supérieur.

De cursussen van het Hanze Language and Culture Centre (HLCC) zijn gerelateerd aan de in Europees verband vastgestelde niveaubeschrijvingen, zoals beschreven in het ‘Common European Framework of Reference for Languages: learning, teaching and assessment’.

Praktisch

Doelgroep

Werknemers, MKB Noord-Nederland

Instroomniveau

Geen kennis van het Italiaans vereist

Overige data

Maatwerk in overleg met u

Tijden

Maatwerk in overleg met u

Duur

Maatwerk in overleg met u

Tijdsinvestering

Maatwerk in overleg met u

Kosten

Maatwerk in overleg met u

Locatie

Hanzehogeschool Groningen of in-company

Contactpersonen

Indien u specifieke vragen heeft, of een programma op maat wenst, kunt u contact opnemen met het Hanze Talencentrum, Jacqueline Boersema, | Tel: 050 - 595 3090, E j.j.boersema@pl.hanze.nl

Bijzonderheden

Werkwijze
Vooraf worden de wensen en behoeften in kaart gebracht en wordt de schriftelijke en mondelinge vaardigheid van de deelnemers getest, als basis voor een programma op maat.

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.

Back to top