Overslaan en naar hoofdcontent gaan

Algemeen

De kracht van de Chinese economie wordt steeds beter zichtbaar. Wellicht biedt dit kansen voor u of uw organisatie. Het leren van de Chinese taal zal het ondernemen in China makkelijker voor u kunnen maken. Het Groningen Confucius Institute biedt Cursussen Chinese taal voor beginners en gevorderden. Het betreft Mandarijn Chinees, de voertaal van China.
De Nederlandse zakencultuur verschilt behoorlijk van de Chinese zakencultuur. Om succesvol zaken te doen met Chinezen is het daarom van belang om op de hoogte te zijn van de belangrijkste zakelijke do's en dont's. Het Groningen Confucius Institute geeft ook trainingen op dit terrein.

Uitgebreid

Groningen Confucius Institute (GCI)


De trainingen Chinees worden verzorgd door het Groningen Confucius Institute (GCI), een samenwerkingsverband van de Hanzehogeschool Groningen, de Rijksuniversiteit Groningen en de gemeente Groningen met de Communication University of China.

Over het Hanze Talencentrum


Het Hanze Talencentrum is lid van de NUT, de vereniging van Nederlandstalige Universitaire Talencentra in Nederland en België en van Cercles, de Confédération Européenne des Centres de Langues de l'Enseignement Supérieur.

De cursussen van het Hanze Talencentrum zijn gerelateerd aan de in Europees verband vastgestelde niveaubeschrijvingen, zoals beschreven in het ‘Common European Framework of Reference for Languages: learning, teaching and assessment’.

Praktisch

Doelgroep

Werknemers, MKB Noord-Nederland

Instroomniveau

Maatwerk in overleg met u

Overige data

Maatwerk in overleg met u

Tijden

Maatwerk in overleg met u

Duur

Maatwerk in overleg met u

Tijdsinvestering

Maatwerk in overleg met u

Kosten

Maatwerk in overleg met u

Locatie

Maatwerk in overleg met u

Contactpersonen

Voor verdere informatie over de cursusmogelijkheden en een advies op maat, kunt u per mailcontact opnemen met 

Jacqueline Boersema, | Tel: 050 - 595 3090, E j.j.boersema@pl.hanze.nl

Bijzonderheden

De trainingen worden verzorgd door het Groningen Confucius Institute (GCI), een samenwerkingsverband van de Hanzehogeschool Groningen, de Rijksuniversiteit Groningen en de gemeente Groningen met de Communication University of China.

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.

Back to top