Overslaan en naar hoofdcontent gaan

3-12-2020: Inspiratiesessie Duurzame bedrijfsvoering

 

De vrije markt is een groot goed; het heeft ons veel voorspoed en welvaart gebracht. Maar inmiddels zijn de schaduwkanten van die groei en welvaart meer en meer duidelijk. De (gedeelde) waarden uit het vrije markt denken stroken niet altijd meer met de gedeelde sociale waarden die we hebben. Hoe kan het collectieve belang vanuit een (financieel) kader gediend worden, en welk ondernemerschap is daar voor nodig?

Dr. Margreet Boersma onderzoekt in haar lectoraat mogelijkheden voor duurzaam financieel management. Telkens weer blijkt dat voor een duurzaam economisch systeem het niet één knop is waaraan gedraaid moet worden; de oplossing ligt in een volledige transitie. Denk en spreek met haar mee tijdens deze sessie.Margreet Boersma studeerde bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen, en promoveerde daar in 1999 op de ontwikkeling van vertrouwen tussen partners in internationale joint ventures. Na 4 jaar organisatieadvieswerk bij PricewaterhouseCoopers maakte ze de overstap naar de zorg. In de 9 jaren die volgden adviseerde ze management teams over strategisch-financiële zaken bij Talant en leidde ze vervolgens de adviseurs en de financiële administratie bij Koninklijke Visio De Brink.
Momenteel is zij als lector betrokken bij het Instituut voor Financieel Economisch Management en het Centre of Expertise Ondernemen.

 

 

 

 

Praktisch

  • Datum: 3 december 2020
  • Locatie: Online. In verband met de recente ontwikkelingen rond COVID19, wordt deze sessie online georganiseerd.
  • Tijd: 16:00 - 17:30
  • Als je je aanmeldt, ontvang je uiterlijk 2 dagen voor aanvang een mail met daarin de URL naar de online sessie

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.

Back to top