Overslaan en naar hoofdcontent gaan

25-3-2021: Inspiratiesessie Digitalisering. Hoe dan ook?

De wereld digitaliseert in een hoog tempo en iedereen wil mee om de concurrentieslag niet te verliezen. Het raakt daardoor iedere werknemer en iedere organisatie en heeft daarmee verstrekkende gevolgen. Digitalisering kent echter ook risico’s, bijvoorbeeld op het gebied van security en privacy. Naast het meer juridische deel, ontstaan er ook steeds meer ethische vraagstukken. Hoe ga je daarmee om? Hoe kun je dynamisch en innovatief omgaan met de kansen én de risico’s zodat jij en de wereld echt een stukje beter worden?

Nick Degens maakt je wegwijs in de even relevante als complexe wereld van digitalisering.

Dr. Nick Degens (1985) is sinds 2015 verantwoordelijk voor het lectoraat User-Centered Design aan de Hanzehogeschool Groningen. Vanaf 2013 was hij als docent en senior onderzoeker verbonden aan de opleiding Communication, Multimedia & Design (CMD) van de Hanzehogeschool en heeft daarvoor een promotie-studie uitgevoerd op het ontwerp van intelligente games voor interculturele training waarbij sociale interactie centraal staat. Verder heeft hij ervaring in het ontwerpen van educatieve games en toepassingen binnen het hoger onderwijs (universiteiten en HBO).

Praktisch

  • Datum: 25 maart 2021
  • Locatie: Locatie: Hanzehogeschool Groningen, Van DoorenVeste. Deze locatie voldoet aan de COVID19-richtlijnen van het RIVM. De capaciteit is daardoor beperkt tot 30 personen, dus meld je snel aan.
  • Tijd: 16:00 - 17:30
  • Gratis toegankelijk

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.

Back to top