Overslaan en naar hoofdcontent gaan

25-3-2021: Inspiratiesessie Digitalisering. Hoe dan ook?

Mens en Technologie
Een vraaggesprek over de stand van zaken, ontwikkelingen en toekomst van technologie in een menselijke wereld.

De wereld digitaliseert in een hoog tempo en iedereen wil mee om de concurrentieslag niet te verliezen. Het raakt daardoor iedere werknemer en iedere organisatie en heeft daarmee verstrekkende gevolgen. Hoe kun je dynamisch en innovatief omgaan met de kansen én de risico’s zodat jij en de wereld echt een stukje beter worden?

In een vraaggesprek met lector Nick Degens gaan we in op de inzet van technologie in een menselijke wereld, we hopen je perspectief op technologie te verrijken zodat de inzet daarvan binnen je organisatie meer kans van slagen krijgt. Tijdens het gesprek is er ruimte om vragen te stellen.

Dr. Nick Degens (1985) is sinds 2015 verantwoordelijk voor het lectoraat User-Centered Design aan de Hanzehogeschool Groningen. Vanaf 2013 was hij als docent en senior onderzoeker verbonden aan de opleiding Communication, Multimedia & Design (CMD) van de Hanzehogeschool en heeft daarvoor een promotie-studie uitgevoerd op het ontwerp van intelligente games voor interculturele training waarbij sociale interactie centraal staat. Verder heeft hij ervaring in het ontwerpen van educatieve games en toepassingen binnen het hoger onderwijs (universiteiten en HBO).

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.

Back to top