Overslaan en naar hoofdcontent gaan

25-3-2021: Inspiratiesessie Digitalisering. Hoe dan ook?

De wereld digitaliseert in een hoog tempo en iedereen wil mee om de concurrentieslag niet te verliezen. Het raakt daardoor iedere werknemer en iedere organisatie en heeft daarmee verstrekkende gevolgen. Digitalisering kent echter ook risico’s, bijvoorbeeld op het gebied van security en privacy. Naast het meer juridische deel, ontstaan er ook steeds meer ethische vraagstukken. Hoe ga je daarmee om? Hoe kun je dynamisch en innovatief omgaan met de kansen én de risico’s zodat jij en de wereld echt een stukje beter worden?

Dr. ing. Klaas ten Have, deelt graag zijn kennis met je. Hij streeft daarbij naar verbetering van het Noord-Nederlandse ecosysteem van ICT aanbieders en gebruikers en hun private en publieke stakeholders om dynamisch en innovatief om te gaan met nieuwe ambities en risico’s. Opdat ICT onze echte wereld een stukje beter maakt.Klaas ten Have studeerde voor automonteur, elektrotechnicus, elektronicus en socioloog in Groningen. Hij promoveerde op een onderzoek naar het presteren van industriële bedrijven. Kwaliteit van de arbeid, sociale innovatie en productiviteit vormen de rode draad in zijn werk, achtereenvolgens bij het IVA in Tilburg (onderzoeker, hoofd onderzoeksgroep), Adviesgroep KOERS in Den Bosch (senior adviseur), Berenschot in Utrecht (senior managing consultant), de Radboud universiteit in Nijmegen (directeur onderzoek van de Faculteit der managementwetenschappen), TNO in Hoofddorp en Leiden (onderzoeker, adviseur en manager) en de Hogeschool Utrecht (lector coöperatief ondernemerschap bij de Faculteit Economie en Management). Momenteel is Klaas betrokken als lector bij de lectoraten New Business & ICT en het Centre of Expertise Ondernemen van de Hanzehogeschool Groningen.

Praktisch

  • Datum: 25 maart 2021
  • Locatie: Locatie: Hanzehogeschool Groningen, Van DoorenVeste. Deze locatie voldoet aan de COVID19-richtlijnen van het RIVM. De capaciteit is daardoor beperkt tot 30 personen, dus meld je snel aan.
  • Tijd: 16:00 - 18:30
  • Investering: €50,-

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.

Back to top